Διπλή επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου

| Νέα του Δήμου
Διπλή επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου

Με αφορμή το μεγάλο ενδιαφέρον που επέδειξαν οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής, για τη συμμετοχή τους στην επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε στη συγκεκριμένη δράση να συμμετάσχουν ακόμα περισσότεροι συμπολίτες μας.

Λόγω της επίσκεψης που δεν πραγματοποιήθηκε στις 0.6.11.2022 (εξαιτίας της κακοκαιρίας «EVA»), την Κυριακή 04.12.2022, δε θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη επίσκεψη στο Νομισματικό Μουσείο, αλλά θα επισκεφτούν το Αρχαιολογικό Μουσείο δύο διαφορετικά γκρουπ.

Οι κρατήσεις για τις επιπλέον θέσεις του Αρχαιολογικού Μουσείου ξεκινούν από τη Δευτέρα 21.11.2022 στο  www.tickettailor.com/events/55.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών, κ. Ιωάννη Αργυρού.

Τηλ: 213-2004539

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software