Καμία αύξηση στα Δημοτικά Τέλη Φωτισμού και Καθαριότητας για το έτος 2023

| Νέα του Δήμου
Καμία αύξηση στα Δημοτικά Τέλη Φωτισμού και Καθαριότητας για το έτος 2023

Η Διοίκηση του Δήμου Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει πως για το έτος 2023 δεν πρόκειται να υπάρξει καμία αύξηση στα ανταποδοτικά τέλη φωτισμού και καθαριότητας.

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου μας αντιλαμβανόμενη πλήρως τις πολύ δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην οικονομία (οικονομική κρίση, κρίση στην αγορά), αλλά και την κοινωνία  (ανεργία, πληθωρισμός, μείωση εισοδημάτων) προχώρησε σε αυτήν την απόφαση προκειμένου να σταθεί αρωγός στις προσπάθειες των συνανθρώπων μας για μια καθημερινότητα με όσο το δυνατόν λιγότερες δυσκολίες.

Είναι χαρακτηριστικό πως τα δημοτικά τέλη στην πόλη μας είναι τα χαμηλότερα από όλους τους Δήμους του Βορείου Τομέα, ενώ είναι τα δεύτερα χαμηλότερα σε όλη την Αττική.

Καταφέραμε να προχωρήσουμε στη συγκεκριμένη απόφαση, παρά  την μεγάλη αύξηση του ενεργειακού κόστους (ΔΕΗ, φυσικό αέριο, καύσιμα κλπ.) χάρη στην εξαιρετική διαχείριση που έχει γίνει τα τελευταία τρία χρόνια στους οικονομικούς πόρους του Δήμου μας με αποτέλεσμα να συνεχίζουμε να στεκόμαστε στο πλευρό όλων των δημοτών της Αγίας Παρασκευής.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΡΜΠΑΣ

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software