Διενέργεια COVID-19 RAPID TESTS, το Σάββατο 27 Μαρτίου, στην κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής

| Νέα του Δήμου
Διενέργεια COVID-19 RAPID TESTS, το Σάββατο 27 Μαρτίου, στην κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς καθ’ όλη τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ και τον Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής και κατόπιν αιτήματος του Δημάρχου της πόλης, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοίνωσε πως μετά τον έλεγχο που είχε διενεργηθεί στις 6 Φεβρουαρίου, κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρεθούν και πάλι στην Αγία Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 27 Μαρτίου 2021, από τις 10:00 πμ έως τις 15:00 μμ, στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής (μπροστά από την Εκκλησία) θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Covid-19 rapid tests) από κλιμάκια του Οργανισμού.

Οι κάτοικοι της πόλης που επιθυμούν να υποβληθούν στους ελέγχους ταχείας ανίχνευσης , πέραν του ότι θα πρέπει να τηρούν τα μέτρα φορώντας συνεχώς τη μάσκα τους και κρατώντας τις απαιτούμενες αποστάσεις, θα πρέπει:

1)Να είναι από 10 ετών και άνω.

2)Να είναι ΠΕΖΟΙ.

3)Να έχουν στείλει πριν την προσέλευσή τους μήνυμα sms στο «13033» με κωδικό μετακίνησης «1».

4)Να έχουν μαζί τους τον ΑΜΚΑ τους, το Δελτίο Ταυτότητάς τους και να δώσουν τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου τους, ώστε να λάβουν το αποτέλεσμα μέσω sms.

5)Σε περίπτωση που καταφτάσουν στην περιοχή πέριξ της κεντρικής πλατείας οδικώς, να έχουν φροντίσει για την νόμιμη και ασφαλή στάθμευση του οχήματός τους, ώστε να μην εμποδίζεται η κυκλοφορία και να προσέλθουν στην πλατεία πεζοί.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software