Χρηματοδότηση 110.360,00 ευρώ για την αναβάθμιση του Νηπιαγωγείου της Λεωνίδου

| Νέα του Δήμου
Χρηματοδότηση 110.360,00 ευρώ για την αναβάθμιση του Νηπιαγωγείου της Λεωνίδου

Έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες του Δημάρχου κ. Βασίλη Ζορμπά, της Δημοτικής Αρχής και των Υπηρεσιών του Δήμου, εντάχθηκε προς χρηματοδότηση στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020», το έργο «Παρεμβάσεις Ενεργειακής Αναβάθμισης στο Δημοτικό Νηπιαγωγείο επί της οδού Λεωνίδου», συνολικής δαπάνης 110.360,00 ευρώ.

Πρόκειται για το τέταρτο έργο που εντάσσει η Δημοτική Αρχή ανταποκρινόμενη στην Πρόσκληση «Παρεμβάσεις βελτίωσης της ενεργειακής αποδοτικότητας σε δημοτικά Κτίρια» του Ε.Π. «Αττική 2014-2020».

Είχε προηγηθεί η επιτυχής ένταξη ακόμη τριών δομών με μεγάλη κοινωνική διάσταση όσον αφορά το παραγόμενο – προσφερόμενο έργο προς τους δημότες, για τις οποίες θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής παραμένει δεσμευμένος στην αναζήτηση νέων πηγών χρηματοδότησης για έργα ενεργειακής αναβάθμισης των υποδομών του, που διασφαλίζουν υψηλότερου επιπέδου υπηρεσίες προς τους πολίτες της πόλη μας.

iliakopouleio800

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software