Συνάντηση Δημάρχου Αγίας Παρασκευής με τον κ. Κουμουτσάκο

| Νέα του Δήμου
Συνάντηση Δημάρχου Αγίας Παρασκευής με τον κ. Κουμουτσάκο

Τον Βουλευτή Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας και τέως Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιώργο Κουμουτσάκο δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς.

Ο κ. Κουμουτσάκος συνδέεται με στενή φιλία με τον κ. Ζορμπά και πολλές φορές στο παρελθόν έχει σταθεί αρωγός στα θέματα που αφορούν την πόλη μας.
Στη συνάντηση των δύο πλευρών συμμετείχαν και οι Αντιδήμαρχοι κ. Ιωάννης Αργυρός , κα. Ελένη Δάβαρη, κ. Τίμος Κωστόπουλος και κ. Βασίλης Σάρκουλας, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Μιλτιάδης Κύρκος.koumoutsakos2

Ο κ. Υπουργός ενημερώθηκε πλήρως για τα ζητήματα που βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αυτό το διάστημα, στην Αγία Παρασκευή, ενώ κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν έργα που υλοποιούνται και δρομολογούνται στο Δήμο, όπως η κατασκευή του νέου Δημαρχιακού Μεγάρου από την Περιφέρεια Αττικής, η κατασκευή νέων σύγχρονων βρεφονηπιακών σταθμών, η ανάπλαση της Βίλλας Ιόλα κλπ.

Ο κ. Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Κουμουτσάκο, ζητώντας του παράλληλα την αρωγή του, για τον προγραμματισμό της μελέτης και κατασκευής της υπογειοποίησης της Λεωφόρου Μεσογείων στο ύψος της κεντρικής πλατείας Αγίας Παρασκευής, ένα έργο εμβληματικό που θα ενώνει της περιοχές της πόλης και που θα αποτελέσει ένα σημαντικό εμπορικό και κοινωνικό κόμβο για το Δήμο και την ευρύτερη περιοχή.

koumoutsakos3

Ο κ. Κουμουτσάκος εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στα αιτήματα το Δήμου και δεσμεύθηκε να διατηρηθεί μια μόνιμη συνεργασία για την προώθηση των αιτημάτων του Δήμου.

koumoutsakos4

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software