Υπογραφή σύμβασης από την Περιφέρεια Αττικής για νέο παιδικό σταθμό στα Πευκάκια

| Νέα του Δήμου
Υπογραφή σύμβασης από την Περιφέρεια Αττικής για νέο παιδικό σταθμό στα Πευκάκια


Την προγραμματική σύμβαση για την κατασκευή νέου παιδικού σταθμού στα Πευκάκια με τίτλο «ΝΕΟΣ ΔΙΩΡΟΦΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ, ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΣΤΟ Ο.Τ. 328» υπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς.


Μετά την χρηματοδότηση του Δημαρχιακού Μεγάρου Αγίας Παρασκευής, από την Περιφέρεια Αττικής, ο κ. Πατούλης απέδειξε για μία ακόμα φορά το άμεσο ενδιαφέρον του για την πόλη μας και υπέγραψε την χρηματοδότηση ύψους 1.419.231,75 ευρώ για την κατασκευή του νέου παιδικού σταθμού.
Το κτίριο περιλαμβάνει υπόγειο, ισόγειο και έναν όροφο σε τμήμα του οικοπέδου επί των οδών Κάδμου, Σοφοκλή, Φαιστού και Αγίου Βασιλείου το οποίο ανήκει στο Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Υπόγειο επιφάνειας 301,56τμ: Χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων (2θέσεων) και βοηθητικοί χώροι)

Ισόγειο επιφάνειας 294,93τμ : Νηπιακό Τμήμα, Τραπεζαρία, λειτουργίες διοίκησης και Υποστήριξης και χώροι υγιεινής.

Όροφος επιφάνειας 204,74τμ: Αίθουσες ύπνου νηπίων, χώροι προσωπικού και χώροι υγιεινής.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σύμφωνα με τη μελέτη στο ποσό των 1.570.000 ευρώ στο οποίο συμπεριλαμβάνεται η εκτιμώμενη δαπάνη αναθεώρησης, οι απρόβλεπτες δαπάνες, απολογιστικές δαπάνες και ο Φ.Π.Α. που αναλογεί.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από ιδίους πόρους της Περιφέρειας Αττικής ΚΑΕ 9733.02.019 έως το ποσό των 1.419.231,75 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.) και από πόρους του Δήμου Αγίας Παρασκευής ΚΑ 30.71311.12) το επιπλέον ποσό ήτοι 150.768,25 (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software