Σπουδαία προσφορά της εταιρείας «Eurologic Transports S.A.» στο Δήμο Αγίας Παρασκευής

| Νέα του Δήμου
Σπουδαία προσφορά της εταιρείας «Eurologic Transports S.A.» στο Δήμο Αγίας Παρασκευής


Την στιγμή που η χώρα μας βιώνει μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας και οι συνάνθρωποί μας έχουν ανάγκες μεγαλύτερες από ποτέ, οι υπεύθυνοι της εταιρείας «Eurologic Transports S.A.» αποδεικνύουν και πάλι το κοινωνικό τους πρόσωπό και τις κοινωνικές τους ευαισθησίες.


Η εταιρεία «Eurologic Transports S.A.» προχώρησε σε μία ακόμα γενναιόδωρη κίνηση προς την πόλη μας προσφέροντας 428 κιλά κρέας (τα 214 παραδόθηκαν χθες, 30/12/2020 και τα υπόλοιπα 214 κιλά τις αμέσως επόμενες ημέρες) τα οποία μετέφεραν με ιδιόκτητο φορτηγό-ψυγείο τους στον Δήμο και θα διατεθούν μέσω του κοινωνικού μαγειρείου και παντοπωλείου προς τους ωφελούμενους του Δήμου μας.


Μια προσφορά που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, λόγω των Άγιων Ημερών που διανύουμε και με την οποία θα καλυφθούν ακόμα μεγαλύτερες ανάγκες συνανθρώπων μας.
Τα τρόφιμα παρέλαβε ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, ο οποίος ευχαρίστησε την εταιρία αλλά και τον ιδιοκτήτη της προσωπικά, κ. Ηλία Λέπουρα. Μαζί με τον Δήμαρχο, στην παραλαβή των τροφίμων, το παρών έδωσαν ο Γ.Γ. του Δήμου, Μιλτιάδης Κύρκος, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Νικόλαος Κωβαίος και η Διευθύντρια Κοινωνικών Υπηρεσιών Αντωνία Γκίνη.

«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία Eurologic Transports S.A.» για την σπουδαία προσφορά της προς τον Δήμο μας αλλά και στον ιδιοκτήτη της, κ. Λέπουρα προσωπικά ο οποίος για μία ακόμα φορά δείχνει τις κοινωνικές του ευαισθησίες, θέλοντας και αυτός από την μεριά του να συμβάλλει στο έργο του Δήμου και να δώσει χείρα βοηθείας στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη» δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς και πρόσθεσε «Είναι πολύ σημαντικό αυτές τις Άγιες Ημέρες να γίνονται τέτοιες κινήσεις, αλλά είναι ακόμα πιο σημαντικό να μην ξεχνάμε τους συνανθρώπους μας και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ο κ. Λέπουρας έχει αποδείξει ότι δεν το ξεχνάει και φυσικά η Δημοτική μας αρχή ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι σε καθημερινή βάση στο πλευρό όλων των πολιτών της Αγίας Παρασκευής».

Ποια είναι η εταιρεία «Eurologic Transports S.A.»

Η εταιρεία ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 1996 και μέχρι σήμερα κατάφερε να εδραιωθεί στο χώρο της ελληνικής αγοράς στον τομέα της Διεθνούς Μεταφοράς με έδρα τη Νέα Χαλκηδόνα. Το 2005 μετακόμισε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της με νέα έδρα στον Ασπρόπυργο. Στις νέες εγκαταστάσεις η εταιρεία γίνεται ένας σύγχρονος εμπορευματικός σταθμός όπου και διαθέτει ψυκτικούς θαλάμους για την αποθήκευση, δυνατότητας υπηρεσιών door – to – door καθώς και crossdοcking τμηματικών φορτίων groupage για την εξυπηρέτηση των πελατών της.
Η Eurologic Transports S.A. παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα των logistics και καινοτόμες λύσεις για τις απαιτήσεις όλων των πελατών της. Αποτελεί μια πρωτοπόρα επιχείρηση στον τομέα των οδικών μεταφορών για διάφορους τύπους εμπορευμάτων (π.χ. υψηλής αξίας ή ευπαθών προϊόντων όπως φαρμακευτικών ή τροφίμων) τόσο στον ελλαδικό χώρο όσο και διεθνώς. Ειδικά όσον αφορά στην εκτέλεση μεταφορικού έργου όπου το φορτίο εμπίπτει στην κατηγορία του φορτίου υψηλής αξίας – στόχου κλοπής (HVTT – High Value Theft Targeted), η εδραίωση και η ενσωμάτωση των απαιτήσεων ασφαλείας του προτύπου TAPA TSR 1 ( https://www.tapa-global.org/standards/tsr.html) στις καθημερινές λειτουργίες αποτελεί προτεραιότητα για την επιχείρηση.

eurologic2

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software