ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ (Τ.Ε.Β.Α.)

| Νέα του Δήμου
ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ (Τ.Ε.Β.Α.)


Εν μέσω της πιο δύσκολης υγειονομικής αλλά και οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας ο Δήμος Αγίας Παρασκευής προσπαθεί να σταθεί στο πλευρό όλων των Δημοτών του. Και ακόμα περισσότερο σε όσους το έχουν πραγματική ανάγκη. Με κάθε τρόπο.


Την Πέμπτη 19/11/2020 πραγματοποιήθηκε μία ακόμη διανομή προϊόντων Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής , σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους απόρους.

Η διανομή αφορούσε 205 οικογένειες του Δήμου μας που είναι και δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος.

Ανάλογα με τα μέλη κάθε οικογένειας η διανομή περιελάμβανε είδη παντοπωλείου, κρέας , τυρί, νωπά λαχανικά καθώς και είδη καθαριότητας και ατομικής υγιεινής.
Συγκεκριμένα:

Μια μονομελής οικογένεια προμηθευόταν 15,5 κιλά ξηρών προϊόντων (αλάτι, αλεύρι, ελαιόλαδο, ζάχαρη, κριθαράκι, μακαρόνια, ρύζι, φακές, φασόλια, γάλα εβαπορέ, μαρμελάδα και πελτέ), 7 κιλά νωπών προϊόντων (βόεϊο κρέας, χοιρινό κρέας, γραβιέρα Κρήτης, πατάτες, μήλα και επιπλέον των τροφίμων, ένα πακέτο γενικής χρήσης (5,5 κιλών) με: οδοντόκρεμα, οδντόβουρτα, σαμπουάν, σκόνη πλυντηρίου και υγρό πιάτων.

Μια διμελής οικογένεια προμηθευόταν 27 κιλά ξηρών προϊόντων, 16 κιλά νωπών προϊόντων και 5,5 κιλά προϊόντων γενικής χρήσης.

Οι τριμελείς και άνω οικογένειες προμηθευόντουσαν συνολικά 76 κιλά προϊόντων. 41 κιλά ξηρών, 24 κιλά νωπών και 11 κιλά με προϊόντα γενικής χρήσης.

Τέλος, από την περιφέρεια Αττικής η οποία διεκπεραιώνει το πρόγραμμα, δόθηκε η διαβεβαίωση ότι η διανομή θα γίνεται πλέον σε σταθερή βάση ανά δίμηνο, προς όφελος των πολιτών του Δήμου μας που είναι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος.

teva2

teva3

teva4

teva5

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software