ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

| Νέα του Δήμου
ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ


Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υποστηρίζει τις προσπάθειες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) για την αναπλήρωση των αποθεμάτων αίματος στα νοσοκομεία της χώρας για τους ασθενείς που το έχουν ανάγκη καθώς η χώρα δοκιμάζεται από το δεύτερο κύμα της πανδημίας.

Ελπίζουμε να αγκαλιάσετε αυτήν την ευγενική πρωτοβουλία και να συμμετάσχετε σε αυτή την προσπάθεια κοινωνικής αλληλεγγύης.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1, την Τετάρτη 2 και την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020, στις εγκαταστάσεις του Deree, από τις 09:00 έως και 13:30.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του Κολλεγίου www.acg.edu και να δηλώσετε συμμετοχή μέσω του Eventora.

30 λεπτά από το χρόνο σας αρκούν!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Κολλέγιο με ηλεκτρονικό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 210 6009800, εσωτ. 1570 και 1370.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software