ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΛΟΥΚΙΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

| Νέα του Δήμου
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΛΟΥΚΙΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη, είχε σήμερα (21/11/2020) ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας του Δήμου με την Περιφέρεια Αττικής και τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη.


Στην συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής, παρευρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, κ. Μιλτιάδης Κύρκος, καθώς επίσης και τεχνικά στελέχη της Π.Ε. Βορείου Τομέα Αθηνων.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης των δύο πλευρών:

*Συζητήθηκε η επικείμενη υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή του νέου Δημαρχιακού Μεγάρου Αγίας Παρασκευής με επίβλεψη και χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής

*Η υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για τον Παιδικό Σταθμό στο Ο.Τ. 328 του Δήμου που θα εκτελεστεί από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής.

*Πραγματοποιήθηκε παρουσίαση και προμελέτη της Στέγασης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης που θα χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Αττικής.

*Αναλύθηκαν συνέργειες προκειμένου να αξιοποιηθούν κονδύλια χρηματοδότησης από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

*Προτάθηκαν συνεργασίες με όμορους Δήμους και την Περιφέρεια Αττικής για την δημιουργία κατάλληλων και σύγχρονων χώρων για αμαξοστάσιο του Δήμου και Σταθμούς μεταφόρτωσης απορριμμάτων.

*Κατατέθηκε αίτημα για ένταξη νέου έργου στο Πρόγραμμα εκτελεστών έργων της περιφέρειας Αττικής, έτους 2021, «Ανακατασκευή οδού Δερβενακίων στην Αγία Παρασκευή», όπου η Αντιπεριφερειάρχης διαβεβαίωσε ότι θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει την απαιτούμενη χρηματοδότηση.

Επίσης, ο Δήμαρχος ενημέρωσε την κα Κεφαλογιάννη για την πορεία των εν εξελίξει έργων του Δήμου Αγίας Παρασκευής τα οποία χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια (αντιπλημμυρικά στα Πευκάκια), ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τους Αντιδημάρχους του Δήμου.

kefalogianni801

kefalogianni802

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software