ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ Η.Α.Ε.

| Νέα του Δήμου

Συνάντηση με τον Πρέσβη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Μοχάμεντ Μιρ Αλραΐσι είχε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγίας Παρασκευής Βασίλης Σάρκουλας, συνοδευόμενος από τη Μηχανικό του Δήμου Στέλλα Κουλουμπέρη, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου.

ΗΑΕ ΣΑΡΚΟΥΛΑΣΗ συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Πρέσβη, ύστερα από πρόσκλησή του και διεξήχθη σε εξαιρετικά θερμό και φιλικό κλίμα. Ο Πρέσβης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία που είχε με το Δήμο Αγίας Παρασκευής στη διοργάνωση του φιλανθρωπικού αγώνα δρόμου για μαθητές του Δημοτικού στις 20 Οκτωβρίου. Ανακοίνωσε, επίσης, την πρόθεσή του να συνεχιστεί το 2020 η συνεργασία των Η.Α.Ε. με τον Δήμο μας και σε άλλες δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Ο Αντιδήμαρχος, απαντώντας στον Πρέσβη, τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα τιμητική για τον Δήμο μας η πρόθεση των Εμιράτων και υπογράμμισε το ενδιαφέρον του Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά, αλλά και όλης της Δημοτικής Αρχής, σε θέματα που άπτονται της κοινωνικής προσφοράς και ιδιαίτερα σε αυτά που αφορούν την φιλανθρωπία.

Η συζήτηση των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή απόψεων και αναζήτησης τρόπων συνεργασίας σε διάφορους τομείς. Τέλος, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση στην αρχή του 2020.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software