ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ «Ο ΠΛΑΤΩΝ»

| Νέα του Δήμου

ΠΛΑΤΩΝ 7Δώδεκα μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από τα Εκπαιδευτήρια «Ο ΠΛΑΤΩΝ», συνοδευόμενοι από τη Γενική Διευθύντρια των Εκπαιδευτηρίων Βάσια Παπαδοπούλου και την εκπαιδευτικό Νάνσυ Λάζου, επισκέφθηκαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής, τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου και παρέδωσαν δώρα για τα παιδιά των δικαιούχων οικογενειών.

Τα δώρα, παιχνίδια στην πλειοψηφία τους, είχαν συλλέξει, συσκευάσει και ταξινομήσει ηλικιακά τις προηγούμενες ημέρες οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί, σύμφωνα με τον κατάλογο που είχαν παραλάβει από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Μαθητές καιεκπαιδευτικούς υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, ο Γενικός Γραμματέας Μιλτιάδης Κύρκος και από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου ο Αντιδήμαρχος Νίκος Κωβαίος, η Γεωργία Ξενούλη και η ΛίβιαΚανέλλου.

Ο Δήμαρχος ξενάγησε τους επισκέπτες στους χώρους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και τους εξήγησε πώς δημιουργήθηκε, πότε λειτούργησε για πρώτη φορά, πώς λειτουργεί η συγκεκριμένη δομή και με ποιο τρόπο εξυπηρετούνται οι δικαιούχες οικογένειες του Δήμου μας.

Στη συνέχεια τους προσφέρθηκε χριστουγεννιάτικο κέρασμα και αφού αντάλλαξαν ευχές με τους εκπροσώπους του Δήμου, έφυγαν εντυπωσιασμένοι από τον τρόπο λειτουργίας της δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Αγίας Παρασκευής.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των Εκπαιδευτηρίων «Ο ΠΛΑΤΩΝ», που εδρεύει στα Γλυκά Νερά, για αυτή την ευαισθητοποίησή τους και κοινωνική προσφορά τους απέναντι στους οικονομικά αδύναμους του Δήμου μας.

ΠΛΑΤΩΝ 1

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software