ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

| Νέα του Δήμου
Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αγίας Παρασκευής θα λειτουργήσει για τη νέα, πέμπτη εν  συνεχεία, σχολική χρονιά 2018-2019 με σκοπό την προσφορά ίσων ευκαιριών για μάθηση σε όλους και όλες δίνοντας προτεραιότητα στους μαθητές/τριες της Γ΄ Λυκείου. 
Ευχαριστούμε του καθηγητές της μέσης εκπαίδευσης που αφιέρωσαν την προηγούμενη σχολική χρονιά αρκετές μεσημεριανές ή απογευματινές ώρες εξυπηρετώντας έτσι το δικαίωμα στην επιλογή εκείνων των μαθητών/τριών που ενώ θέλουν δεν μπορούν να αποκτήσουν ορισμένα επιπλέον εφόδια. 
Για το σκοπό αυτό ζητάμε και αυτή τη χρονιά άμεσα τη σύμπραξή  όλων των καθηγητών Μέσης εκπαίδευσης και παρακαλούμε να δηλώσουν με mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και μαθήματα που μπορούν να καλύψoυν, όπως και ώρες διαθεσιμότητας ή να καλέσουν στα τηλέφωνα 213 2004601/568. 
Το  Φροντιστήριο  θα λειτουργήσει στο 3ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής (Χρυσ. Σμύρνης &Πλαταιών), με προβλεπόμενο ωράριο 15:00-20:00.
 
                   Πάνος Γκόνης                                                 Γιάννης Σταθόπουλος
     Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού                        Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software