ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΩΣ 1/10 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

| Νέα του Δήμου
Το  Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αγίας Παρασκευής, που έχει σκοπό την προσφορά  ίσων ευκαιριών για μάθηση, λειτουργεί για πέμπτη συνεχόμενη σχολική χρονιά παρέχοντας δωρεάν μαθήματα σε μαθητές/τριες  και απόφοιτους/τες  δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης άπορων ή οικονομικά αδύνατων οικογενειών.
Παράλληλα το φροντιστήριο προωθεί την εθελοντική προσφορά και την κοινωνική αλληλεγγύη, αφού τα μαθήματα παρέχονται  από εθελοντές εκπαιδευτικούς.
Το Φροντιστήριο λειτουργεί  στο 3ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής (Χρυσ. Σμύρνης &Πλαταιών), τις εργάσιμες μέρες και στις ώρες 15:00 με 20:00 και δίνει  προτεραιότητα στους μαθητές/τριες της Γ΄ Λυκείου και κατόπιν στις υπόλοιπες τάξεις του Λυκείου και του Γυμνασίου
Οι μαθητές/τριες μπορούν να δηλώσουν  συμμετοχή  καθημερινά μέχρι την 1η Οκτωβρίου 2018 στο Τμήμα Παιδείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής (Μεσογείων 415-417).
Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι τα εξής:
1.Αίτηση συμμετοχής από τον γονέα ή κηδεμόνα όταν αφορά ανήλικο μαθητή ή αίτηση του ενδιαφερόμενου όταν αφορά ενήλικο μαθητή.
2.Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.
3.Βεβαίωση φοίτησης από το σχολείο του μαθητή.
4.Φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού ΔΟΥ και Ε9, ή βεβαίωση απαλλαγής υποβολής φορολογικής δήλωσης.
5.Κάθε άλλο έγγραφο εφόσον υπάρχει, που τεκμηριώνει την οικονομική δυσκολία ή αποτελεί κοινωνικό κριτήριο όπως κάρτα ανεργίας, βιβλιάριο απορίας, δάνεια, γνωμάτευση αναπηρίας κ.α
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Παιδείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής στα τηλέφωνα 2132004568, 2132004601. 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software