ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΓΚΑΙΡΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΣΠΑ ΓΙΑ “ΙΟΛΑ” - ΒΑΣΙΜΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ

| Νέα του Δήμου
iolas pΥπεβλήθη την Τρίτη 16 Ιανουαρίου, πρώτη ημέρα κατάθεσης αιτήσεων στο  πρόγραμμα του ΕΣΠΑ "Δημιουργική Επανάχρηση Δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας" , η πρόταση του Δήμου Αγίας Παρασκευής για χρηματοδότηση ανάπλασης του κτήματος και του διατηρητέου κτιρίου της βίλας ΙΟΛΑ, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση (11-1-2018) του Δημοτικού Συμβούλιου.
Η πρόταση  με τίτλο «Δημιουργική επανάχρηση ιδιοκτησίας ΙΟΛΑ στο Δήμο Αγίας Παρασκευής»  κατατέθηκε κυριολεκτικά αμέσως μόλις άνοιξε το πρόγραμμα και περιλαμβάνεται στις πέντε πρώτες προτάσεις από όλη τη χώρα που κατατέθηκαν ταυτόχρονα. Το γεγονός αυτό είναι κρίσιμης σημασίας καθώς η αξιολόγηση των προτάσεων γίνεται κατά σειρά προτεραιότητας και είναι άμεση, δηλαδή κάθε πρόταση εξετάζεται με τη σειρά κατάθεσης της και εφόσον η βαθμολογία της ξεπερνάει τη βάση εγκρίνεται χωρίς σύγκριση με άλλες προτάσεις και αυτό γίνεται μέχρι εξαντλήσεως του προϋπολογισμού του Προγράμματος.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής  Γιάννης Σταθόπουλος «η πολύ υψηλή σειρά προτεραιότητας που εξασφάλισε για την πρόταση ο Δήμος με την απόλυτα έγκαιρη κατάθεση της καθώς και η ωριμότητα της, η αρτιότητα της και η ισχυρή τεκμηρίωση της που υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις και τους όρους του προγράμματος δημιουργούν  βάσιμη αισιοδοξία για την έγκριση της».
 
Δημ/ση : 17/1/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software