ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Ι. ΚΟΝΤΟΥΛΗ-Ι. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ / ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ

| Νέα του Δήμου
epal 17 1 18 Το υπό κατασκευή από τις «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» (ΚΤ.ΥΠ ) νέο Επαγγελματικό Λύκειο Αγίας Παρασκευής (πρώην Μπαρμπίκα) επισκέφθηκαν την Τρίτη 16/1/18
ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος και η Πρόεδρος των ΚΤ.ΥΠ Ιωάννα Κοντούλη, συνοδευόμενοι από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Πάνο Γκόνη, τους  προέδρους των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου  Α. Μπασακίδου-Καράμπελα και Βασ. Τραυλό και τον Διευθυντή Β΄/βάθμιας Εκπαίδευσης Β΄Αθήνας Αθ. Φαλούκα.  
Κατά την επίσκεψη διαπιστώθηκε εξαιρετική πρόοδος των εργασιών, οι οποίες όπως ενημέρωσε ο υπεύθυνος της εργολαβίας Κ. Καραγιάννης, θα ολοκληρωθούν εντός του προσεχούς Απριλίου. Το υπερσύγχρονο σχολείο των 11.000τ.μ. με όλες τις απαραίτητες υποδομές (εργαστήρια, θέατρο, υπόγεια πάρκινγκ, γήπεδο μπάσκετ-βόλεϋ, φυτεύσεις πρασίνου, πέργκολες κλπ) θα  υποδεχτεί τα 400 και πλέον παιδιά τον Σεπτέμβριο του 2018.
Στο χώρο υπήρξε, επίσης, μια απρόσμενη και ευχάριστη συνάντηση καθώς ομάδα μαθητών-καθηγητών του Λυκείου μετέφεραν το ψηφιδωτό λογότυπο «1ο ΕΠΑΛ», που δημιούργησαν από σπασμένα κεραμικά και πλακίδια, για να ενσωματωθεί  σε εμφανή θέση στο νέο Σχολείο.
Υπενθυμίζουμε ότι  η επίλυση του προβλήματος της αποπεράτωσης του ΕΠΑΛ, που ταλαιπωρούσε τη Σχολική Κοινότητα της πόλης από το 2008, υπήρξε αποτέλεσμα της στενής και ουσιαστικής συνεργασίας της Δημοτικής αρχής και ειδικότερα της Αντιδημαρχίας Παιδείας με την παρούσα Διοίκηση των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε.
 
 Δημ/ση : 17/1/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software