ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Η ΠΟΛΗ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ-ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

| Νέα του Δήμου
marathonia p e 2017Στην Κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής, όπου έγινε η τελευταία στάση πριν τον τερματισμό, της 37ης Μαραθώνιας Πορείας Ειρήνης της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη-ΕΕΔΥΕ, που έγινε την Κυριακή 14 Μαΐου  στη μνήμη του αγωνιστή της Ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη, υποδέχτηκε η πόλη μας τους ειρηνοδρόμους
και έκανε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος.  Χαιρετισμό έκαναν επίσης ο Α. Γουναρόπουλος, εκ μέρους της Επιτροπής Ειρήνης Αγίας Παρασκευής και η Χ. Λαμπούδη, εκ μέρους του ΠΑΜΕ, ενώ παρευρέθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βασ. Ζορμπάς, πρώην Δήμαρχος και Σωτ. Παπαμιχαήλ, Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμου του Δήμου-ΠΑΟΔΑΠ, κ.α.
Το πλήθος των ειρηνοδρόμων ξεκίνησε το πρωί από τον τύμβο του Μαραθώνα και κατέληξε το απόγευμα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με ομιλία, χαιρετισμούς  και συναυλία με το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη».
 
Δημ/ση : 15/5/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software