ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΚΩΦΩΝ ΚΑΙ ΒΑΡΗΚΟΩΝ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

| Νέα του Δήμου
2084 aΤο πρώτο βραβείο του 9ου Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών ''Πάμε Σινεμά;'' απέσπασε η ταινία μικρού μήκους ''2084'', που δημιούργησαν μαθητές από το Ειδικό Γυμνάσιο-ΓΕΛ Κωφών & Βαρηκόων Αγίας Παρασκευής, το Γυμνάσιο-Λυκειακές τάξεις Στύρων Ν.Ευβοίας και το Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Κωφών & Βαρηκόων Αργυρούπολης. 
H Τελετή Απονομής Βραβείων και η προβολή των βραβευμένων ταινιών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Μαΐου, στον κινηματογράφο ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ.
Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, εκ μέρους όλων των Αγιοπαρασκευϊωτών, συγχαίρει θερμά όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς για τη σπουδαία δουλειά και διάκριση τους, που μας κάνει όλους περήφανους.
Στο 9ο Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών ''Πάμε Σινεμά;'' συμμετείχαν 22 ταινίες, από σχολεία όλης της Ελλάδας. Τις ταινίες μπορείτε να δείτε εδώ: www.pamecinema.net.  
Tο ''Πάμε Σινεμά;'' είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα  που έχει ως σκοπό του την ιδιαίτερη επαφή των μαθητών με την τέχνη του Κινηματογράφου αλλά και την κατανόηση των βασικών αρχών της οπτικοακουστικής αφήγησης, σε μία εποχή που η εικόνα έχει αναδειχθεί σε κυρίαρχο μέσο πληροφόρησης, γνώσης και επικοινωνίας, επηρεάζοντας καθοριστικά την προσωπικότητα  και την αντίληψή των νέων ανθρώπων για τον κόσμο που τους περιβάλλει.
 
Δημ/ση : 15/5/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software