Με διευρυμένες και αναβαθμισμένες υπηρεσίες η κάρτα κατοίκου στο Δήμο Αγίας Παρασκευής

| Νέα του Δήμου
Με διευρυμένες και αναβαθμισμένες υπηρεσίες η κάρτα κατοίκου στο Δήμο Αγίας Παρασκευής

 Προνομιακές τιμές για τους κατόχους της κάρτας από 8 Διαγνωστικά Κέντρα

Ανανεωμένη και με αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας παρέχεται η Κάρτα Κατοίκου από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Ήδη στο πρόγραμμα συμμετέχουν διαγνωστικά κέντρα, θεραπευτήρια, και πολυιατρεία, παρέχοντας εκπτώσεις και προσφορές για τους κατόχους της Κάρτας Κατοίκου, ενώ σύντομα θα ενταχθούν στο πρόγραμμα και εμπορικά καταστήματα της πόλης μας.

Τα διαγνωστικά κέντρα και θεραπευτήρια που συμμετέχουν είναι τα εξής:

Affidea, BioAdvance Lab, Βιοιατρική, Euromedica, Metropolitan General και τα θεραπευτήρια του Ομίλου HHG, Μικροανάλυση Ιατρική Αθηνών, Μικροβιολογικό Διαγνωστικό Ιατρείο Λιάκου Μαργώνη, Πολυιατρείο PREMEDICARE

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις σημαντικές προσφορές των Ομίλων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα στο  παρακάτω link: https://bit.ly/KartaKatoikou

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Μυλωνάκης, επισημαίνει σχετικά:

“Με στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας προς τους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής πετύχαμε τη σύναψη νέων συμβάσεων όχι  με  ένα, όπως ήταν στο παρελθόν, αλλά 8 διαγνωστικά κέντρα και ιατρικούς ομίλους, μέσω των οποίων παρέχονται νέες, αναβαθμισμένες και εμπλουτισμένες ιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους κατοίκους. Με το ίδιο σκεπτικό επαναξιολογούμε και τη συνεργασία μας με τις επιχειρήσεις της πόλης, καθώς μέχρι τώρα παρέχονταν στους κατοίκους προνόμια στα χαρτιά και όχι επί της ουσίας. Στόχος μας να πάμε σε μία νέα συμφωνία που θα είναι ουσιαστικά προς όφελος των καταναλωτών της πόλης μας, ενώ στο σχεδιασμό μας είναι η ψηφιοποίηση της Κάρτας Κατοίκου, για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών.” 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν την Κάρτα Κατοίκου από την κ. Φωτεινή Θεοδώρου στο γραφείο Κάρτας Κατοίκου που βρίσκεται στον 2ο όροφο του Δημαρχείου Αγίας Παρασκευής (Μεσογείων 415-417), με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και οποιοδήποτε έγγραφο που να αποδεικνύει τον τόπο κατοικίας τους.                                         Τηλ. επικοινωνίας: 213 2004 539

Ώρες εξυπηρέτησης κοινού: Δευτέρα - Παρασκευή από τις 09:00 - 14:00 (χωρίς ραντεβού)

Eιδική προσφορά από το PREMEDICARE για την Δευτέρα 22 Ιουλίου

Το πολυιατρείο PREMEDICARE, ειδικά  για την ερχόμενη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024  από τις 08:00 έως τις 20:00, προσφέρει δωρεάν ιατρικό έλεγχο σε όλους τους κατόχους της Κάρτας Κατοίκου του Δήμου Αγίας Παρασκευής τις παρακάτω δωρεάν ιατρικές πράξεις: 

  • Μέτρηση σακχάρου αίματος
  • Μέτρηση οξυγόνου αίματος
  • Μέτρηση αρτηριακής πιέσεως
  • Θερμομέτρηση

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στο υποκατάστημα του Πολυιατρείου PREMEDΙCARE που βρίσκεται στην οδό Δημητρίου Γούναρη 38Α, 4ος όροφος, κτίριο ΕΟΠΥΥ, (πρώην κτίριο εφορίας Αγ.Παρασκευής), για να εξυπηρετηθούν.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 6018 868.

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software