Δωρεάν θαλάσσια μπάνια για τα μέλη των Κ.Α.Π.Η από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής

| Νέα του Δήμου
Δωρεάν θαλάσσια μπάνια για τα μέλη των Κ.Α.Π.Η από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής

Εγγραφές στα K.Α.Π.Η για την πρώτη εβδομάδα 25-28 Ιουνίου, έως και την Παρασκευή 21/6

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, από την Τρίτη 25 Ιουνίου, προσφέρει δωρεάν σε όλα τα μέλη των Κ.Α.Π.Η της πόλης, τη δυνατότητα να κάνουν θαλάσσια μπάνια στην Αρτέμιδα.

Επισημαίνεται πως τα μπάνια δύναται να συνεχιστούν βάσει των συμμετοχών μέχρι και τις 2 Αυγούστου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για την πρώτη εβδομάδα 25-28 Ιουνίου, στο ΚΑΠΗ της περιοχής τους (Γούναρη 30 Α’ Τμήμα ΚΑΠΗ - Μπουμπουλίνας 15 Β’ ΤΜΗΜΑ ΚΑΠΗ),  έως  και την Παρασκευή 21/06.

Για τη δήλωση συμμετοχής απαιτούνται:
• Μια ιατρική βεβαίωση από παθολόγο, ή καρδιολόγο (τουλάχιστον τελευταίου 3μήνου) που βεβαιώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι «μπορούν να συμμετέχουν στα θαλάσσια μπάνια του Κ.Α.Π.Η»
• Μια υπεύθυνη δήλωση που θα υπογραφεί αυτοπροσώπως στο Κ.Α.Π.Η. Απαραιτήτως χρειάζεται το κινητό του ενδιαφερόμενου και τηλέφωνο επικοινωνίας με συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο.

Δρομολόγια 

Το καθημερινό πρόγραμμα των δρομολογίων  έχει ως εξής:

Για το Α! Τμήμα ΚΑΠΗ:

Αναχώρηση από Πλατεία Αγίας Παρασκευής (COSMOTE)  στις  9:00 π.μ.

Δρομολόγιο μέσω των οδών : Χαλανδρίου, Σουλίου ,Δερβενακίων, Δουκίσσης Πλακεντίας, Παπαρηγοπούλου ,Ψαρών, Αγίου Ανδρέα και Μεσογείων , με τελευταία στάση στο Σταυρό Αγίας Παρασκευής.

Οι στάσεις γίνονται στις αντίστοιχες στάσεις των λεωφορείων ΟΑΣΑ.

Υπενθυμίζεται ότι κάθε Τρίτη το δρομολόγιο τροποποιείται λόγω της λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς και αντί για τις οδούς Σουλίου και Δερβενακίων θα γίνεται μέσω της οδού Γαρυττού με αντίστοιχες στάσεις :Χαλανδρίου και Γούναρη, Αμερικάνικο Κολλέγιο ( ACS) ,Μετρό Χαλανδρίου, Παναγούλη και Παπαρηγοπούλου, Παπαρηγοπούλου και Ψαρών.

Για το Β! Τμήμα ΚΑΠΗ:

Αναχώρηση από στάση Τόμπρα στις 9:00 π.μ.

Δρομολόγιο μέσω των οδών : Ελ.Βενιζέλου, Πατριάρχου Γρηγορίου, Πελοποννήσου , Ειρήνης και Μεσογείων με τελευταία στάση στο φυτώριο επί της οδού Μεσογείων.

Οι στάσεις γίνονται στις αντίστοιχες στάσεις των λεωφορείων ΟΑΣΑ.

Ο τελικός προορισμός είναι η Αρτέμιδα ( Άγιος Νικόλαος).

Το λεωφορείο αναχωρεί 2 ώρες μετά την ώρα άφιξης.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software