Χαιρετίζουμε τη δέσμευση του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά ότι η Αγία Παρασκευή θα αποκτήσει νέο Δημαρχείο

| Νέα του Δήμου
Χαιρετίζουμε τη δέσμευση του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά ότι η Αγία Παρασκευή θα αποκτήσει νέο Δημαρχείο

Δήλωση του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Μυλωνάκη για το έργο του νέου Δημαρχείου

Η δημόσια δέσμευση του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά ότι η Περιφέρεια Αττικής θα διασφαλίσει τους απαραίτητους πόρους για την ολοκλήρωση και την παράδοση του νέου Δημαρχείου στην κοινωνία της Αγίας Παρασκευής, μας γεμίζει ικανοποίηση.

Παράλληλα δικαιώνει την πίστη μας αλλά και τη δική μας δέσμευση, πως παρά το γεγονός ότι κληρονομήσαμε ένα έργο με προβλήματα, η πόλη θα αποκτήσει ένα νέο φιλικό και λειτουργικό Δημαρχείο.

Κάποιοι μας αμφισβητούσαν, ωστόσο για εμάς η ολοκλήρωση του έργου, το οποίο αποτελεί ένα διαχρονικό αίτημα των πολιτών της Αγίας Παρασκευής, ήταν ένα στοίχημα το οποίο ήμασταν αποφασισμένοι να κερδίσουμε.

Προς αυτή την κατεύθυνση από  την πρώτη μέρα που αναλάβαμε τα καθήκοντα μας ως νέα Διοίκηση, ενσκήψαμε πάνω από τα προβλήματα και με ψυχραιμία, υπομονή και νηφαλιότητα, ξεκινήσαμε να εξετάζουμε όλες τις πιθανές λύσεις. Σε συνεργασία πάντα με την Περιφέρεια και προσωπικά με τον Περιφερειάρχη Νίκο Χαρδαλιά με  τον οποίο ήμασταν σε συνεχή επικοινωνία και διαβούλευση προκειμένου να βρεθεί μία  αμοιβαία ικανοποιητική λύση.

Και τα καταφέραμε. Μόλις 6 μήνες μετά την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου, ένα έργο που αποτελούσε μία μεγάλη εκκρεμότητα για την πόλη μας, μπαίνει επιτέλους σε ράγες.

Με την ίδια λογική θα συνεχίσουμε. Ξεπερνώντας τα λάθη και τις αστοχίες του χθες, τώρα πια μόνος μας στόχος είναι να προχωρήσουμε γρήγορα στη συνέχιση του έργου.

Έχουμε εμπιστοσύνη στον κ. Χαρδαλιά  και σε  όλα  τα στελέχη της Περιφέρειας Αττικής πως δεν θα χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος και όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες θα κινηθούν άμεσα, προκειμένου η πόλη να αποκτήσει επιτέλους Δημαρχείο. Από την πλευρά μας μαζί με τις υπηρεσίες μας θα συμβάλλουμε προς αυτή την κατεύθυνση με όλες μας τις δυνάμεις. Όπως άλλωστε πράττουμε από την  πρώτη στιγμή, εδώ και 6 μήνες που είμαστε στη διοίκηση του Δήμου.

Αγαπημένοι μου Συμπολίτισσες και Συμπολίτες,

Στο πλαίσιο της ειλικρινούς σχέσης που θα έχω πάντα μαζί σας, θέλω να γνωρίζετε πως θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα και θα δουλέψουμε εντατικά, μέχρι να γίνει πραγματικότητα το νέο μας Δημαρχείο.

Το αξίζει η πόλη μας, το αξίζουν όλοι οι πολίτες της Αγίας Παρασκευής.

Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίας Παρασκευής

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software