Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής με δύο μοναδικές εκδηλώσεις

Χορωδιακή Βραδιά την Παρασκευή 14/6 στο Δημόκριτο και Μουσική ορχηστρική συναυλία με μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι το Σάββατο 15/6 στην κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 21 Ιουνίου, προσκαλεί όλους τους  πολίτες σε δύο μοναδικές μουσικές βραδιές στις 14 και στις 15 Ιουνίου.

 Συγκεκριμένα αύριο Παρασκευή 14/6 η Μικτή χορωδία του Δήμου, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Χρήστου Κουτσονίκα, υποδέχεται τις Χορωδίες Παλαιού Φαλήρου «Ανδρέας Λαζάρου» που διευθύνει η Λώρα Πετροπούλου, «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ» υπό τη διεύθυνση του Θωμά Λουζιώτη και τη Χορωδία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, την οποία διευθύνει ο Σταύρος Μπερής.

 Οι 4 χορωδίες θα σμίξουν μουσικά με μοναδικά  κομμάτια από το ελληνικό και το ξένο ρεπερτόριο, σε μία εκδήλωση η οποία θα διοργανωθεί στο αμφιθέατρο του «ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος»(Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’ και Νεαπόλεως 27) και ώρα 20.00.

 Ακολούθως το Σάββατο 15 Ιουνίου και ώρα 20:30, ο Δήμος καλεί όλους τους πολίτες στην κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής, για να ταξιδέψουν μουσικά  μαζί με τα τραγούδια και τις μελωδίες του αξέχαστου  Μάνου Χατζιδάκι.

 Στην εκδήλωση συμμετέχουν η ορχήστρα των μαθητών και καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Αγίας Παρασκευής, το μαθητικό κιθαριστικό σύνολο, τα τμήματα μιούζικαλ, η χορευτική ομάδα του Λυκείου Ελληνίδων Αγίας Παρασκευής η παιδική χορωδία του Ωδείου και το Δημοτικό Ωδείο Σπάτων-Αρτέμιδος. Ερμηνεύουν οι καθηγητές και οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου.

Τη συναυλία θα ανοίξει η μαθητική χορωδία του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής.

Αφηγήτρια θα είναι η  ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανιάν και τη διεύθυνση της ορχήστρας θα έχουν οι μαέστροι, Αντώνης Καρατζίκης και Γιώργος Καλούδης. Τέλος την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης θα έχει η Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Αγίας Παρασκευής, Χριστίνα Γεωργοπούλου.

 

Σας περιμένουμε όλους!

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software