Ευχαριστίες του Δημάρχου προς το Σωματείο Επαγγελματιών και Παραγωγών Πωλητών της Γ’ Λαικής Αγοράς Αθηνών για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου

| Νέα του Δήμου
Ευχαριστίες του Δημάρχου προς το Σωματείο Επαγγελματιών και Παραγωγών Πωλητών της Γ’ Λαικής Αγοράς Αθηνών για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου

Στη Λαϊκή Αγορά Αγίας Παρασκευής ο Δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης

Τη Λαϊκή Αγορά Αγίας Παρασκευής επί της Δερβενακίων, επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει αλλά και να ανταλλάξει ευχές με παραγωγούς, πωλητές αλλά και καταναλωτές, ενόψει του Πάσχα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του ο κ. Μυλωνάκης συναντήθηκε με μέλη του ΔΣ του Σωματείου Επαγγελματιών και Παραγωγών Πωλητών της Γ’ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών, οι οποίοι του παρέδωσαν πάνω από 1.5 τόνο οπωροκηπευτικά και τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία συγκεντρώθηκαν από όλους τους πωλητές, με στόχο την ενίσχυση του κοινωνικού μαγειρείου αλλά και της στέγης Γερόντων του Δήμου.
dt laiki 1

Ειδικότερα τα προϊόντα παρέδωσαν στον Δήμαρχο ο γενικός γραμματέας της ΠΟΣΠΛΑ και πρόεδρος της Γ΄ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών Κώστας Σφύρλας, ο Γ. Γραμματέας του Σωματείου Γιώργος Σαρδελής και ο Πρόεδρος των Παραγωγών Θοδωρής Καλατζόγλου. Παρόντες από την πλευρά του Δήμου ήταν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Κοινωνικής Προστασίας Άννα Γάκη, Καθαριότητας  και Περιβάλλοντος Γιάννης Λογοθέτης και Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Δημήτρης Καράντζαλος.

Ο κ. Μυλωνάκης ευχαρίστησε θερμά τους εκπροσώπους του Σωματείου και όλους τους παραγωγούς για τη σημαντική κοινωνική τους προσφορά, εξάροντας το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης που δείχνουν αυτές τις ημέρες αγάπης, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: «Το Σωματείο και όλοι οι παραγωγοί της Γ’ Λαικής Αγοράς Αθηνών, με τη σημερινή ανιδιοτελή τους πρωτοβουλία απέδειξαν για άλλη μία φορά ότι είναι έμπρακτα κοντά στους αδύναμους και όσους συμπολίτες μας έχουν ανάγκη. Το ευχαριστώ για αυτή την τόσο συγκινητική τους κίνηση είναι λίγο. Ως Δήμος θα είμαστε δίπλα τους και από κοινού θα προσπαθήσουμε να προασπίσουμε την εύρυθμη λειτουργία των Λαϊκών Αγορών στην πόλη μας, προς όφελος των παραγωγών αλλά και των καταναλωτών».

 

 

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software