Κοινή εκδήλωση των Δήμων Αγίας Παρασκευής, Παπάγου-Χολαργού και Φιλοθέης-Ψυχικού για τη βία μεταξύ των ανηλίκων στο διαδίκτυο

| Νέα του Δήμου
Κοινή εκδήλωση των Δήμων Αγίας Παρασκευής, Παπάγου-Χολαργού και Φιλοθέης-Ψυχικού για τη βία μεταξύ των ανηλίκων στο διαδίκτυο

Οι Δήμοι Αγίας Παρασκευής, Παπάγου-Χολαργού και Φιλοθέης-Ψυχικού σε  συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης ΑΡΓΩ, αύριο Τρίτη 23 Απριλίου και ώρα 18:30, διοργανώνουν από κοινού εκδήλωση με θέμα «Βία μεταξύ των ανηλίκων και αναρτημένη στο διαδίκτυο».

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Ομότιμος Καθηγητής Εγκληματολογίας Γιάννης Πανούσης, η Καθηγήτρια Εγκληματολογίας, Διευθύντρια του Π.Μ.Σ. Εγκληματολογίας και του Εργαστηρίου Αστεακής Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Χριστίνα Ζαραφωνίτου και ο Ψυχίατρος Παιδιών και Εφήβων, Διδάκτωρα Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, Ψυχαναλυτικός Ψυχοθεραπευτής και Επιστημονικός Υπεύθυνος Κέντρου Πρόληψης ΑΡΓΩ Δρ Χάρης Καραμπέτσος.

Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με το κοινό.

 Την εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού, κτίριο Δημάρχου «Χαράλαμπου Σκούρτη»(Λ. Περικλέους 55), θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ντόρα Κουτροκόη.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software