«Μπες και φέτος στο ρόλο σου! Γίνε Νονός»

| Νέα του Δήμου
«Μπες και φέτος στο ρόλο σου! Γίνε Νονός»

Συγκέντρωση Πασχαλινών δώρων για τα παιδιά που έχουν ανάγκη από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής στο πλαίσιο της δράσης του «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής συμμετέχει στη δράση του Όλοι Μαζί Μπορούμε «Μπες και φέτος στο ρόλο σου! Γίνε Νονός», μαζί με δεκάδες άλλους δήμους της Αττικής, με στόχο τη συγκέντρωση πασχαλινών δώρων για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Στηρίζουμε όλοι μας, ανάλογα με τις δυνατότητες μας, τα παιδιά άπορων οικογενειών του Δήμου Αγίας Παρασκευής προκειμένου να μη μείνει κανένα παιδί χωρίς δώρο, συγκεντρώνοντας : λαμπάδες, παπούτσια, παιχνίδια, παιδικά βιβλία κλπ.

Η συγκέντρωση των πασχαλινών δώρων θα γίνει από τη Δευτέρα, 22 έως και το Σάββατο 27 Απριλίου, κάθε μέρα από τις 10:00 έως τις 14:00 στο Δημαρχείο της πόλης μας, Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Ισόγειο Δημαρχείου-Λεωφ. Μεσογείων 415-417).

Σε μήνυμα του ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης επισημαίνει μεταξύ άλλων:

«Τις άγιες ημέρες που έρχονται καλώ τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής να στηρίξουμε όλοι μαζί, στο μέτρο του δυνατού, τα παιδιά της πόλης μας που έχουν ανάγκη, προσφέροντας πασχαλινά δώρα. Σας καλώ, στο πλαίσιο τη δράσης που διοργανώνει το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας και να δώσουμε σε αυτά τα παιδιά το χαμόγελο που τους αξίζει. Όλοι μαζί ενωμένοι, για τα παιδιά μας».

Τη δράση θα συντονίσει η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού, Συμπερίληψης και Αντιμετώπισης της Έμφυλης Βίας Έλλη Παπαγγελή.

Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίας Παρασκευής

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software