Συνάντηση του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής με τους εργαζόμενους του Δήμου

| Νέα του Δήμου
Συνάντηση του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής με τους εργαζόμενους του Δήμου

Γιάννης Μυλωνάκης: « Μόνο με τη δική σας στήριξη θα καταφέρουμε να αλλάξουμε το Δήμο και να πάμε σ΄ ένα καλύτερο αύριο»

Συνάντηση με το σύνολο του προσωπικού του Δήμου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης σε ειδική εκδήλωση η οποία διοργανώθηκε στο 1ο ΕΠΑΛ της πόλης.

3 0114 AG PAR 110324

Στόχος ήταν να παρουσιάσει  στους εργαζόμενες τους βασικούς άξονες του προγράμματος της νέας δημοτικής αρχής αλλά κυρίως να διαμηνύσει τη βούληση του ότι θα είναι σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας μαζί τους, προκειμένου από κοινού να βελτιώσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες, με στόχο την αναβάθμιση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής τους.

«Πήραμε μία ξεκάθαρη εντολή από τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής να αλλάξουμε την πόλη. Ωστόσο για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να αλλάξουμε  το Δήμο μας» επισήμανε ο Δήμαρχος  και πρόσθεσε:  «Θέλουμε ένα Δήμο πιο λειτουργικό, πιο φιλικό, πιο ανθρώπινο, έναν Δήμο που σέβεται και εξυπηρετεί τον πολίτη, ωστόσο μόνο με τη δική σας στήριξη θα μπορέσουμε να πάμε σ΄ένα καλύτερο αύριο». 

Στη συνέχεια ο κ. Μυλωνάκης υπογράμμισε πως στόχος του είναι να διοικήσει, χωρίς αποκλεισμούς και αστερίσκους, με όρους ισότητας, δικαιοσύνης, διαφάνειας, αξιοκρατίας και με συνεχή λογοδοσία στους πολίτες.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην κατάλληλη αξιοποίηση των εργαζομένων με στόχο να λειτουργούν αποτελεσματικότερα και πιο ευέλικτα, ενώ, όπως ανέφερε, έχουν ξεκινήσει ήδη διαδικασίες για την ενίσχυση του, κυρίως σε κρίσιμες υπηρεσίες.

«Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Το αύριο της Αγίας Παρασκευής μας χωράει όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά κλείνοντας ο κ. Μυλωνάκης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης κόπηκε η καθιερωμένη πίτα για τη νέα χρονιά και μοιράστηκαν δώρα σε εργαζόμενους κατόπιν σχετικής κλήρωσης.   

3 0108 AG PAR 110324

Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίας Παρασκευής

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software