«Του έρωτα και της θάλασσας»

| Νέα του Δήμου
«Του έρωτα και της θάλασσας»

Μια μεγάλη συναυλία με τους καταξιωμένους λαϊκούς ερμηνευτές Δημήτρη Μπάση και Γεράσιμο Ανδρεάτο προγραμματίζεται στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 20.30, με ελεύθερη είσοδο.

Μαζί τους τραγουδούν τρεις διακριμένες καλλιτέχνιδες από τον κλασικό και έντεχνο – λαϊκό χώρο: η Μάνια Βλαχογιάννη, η Βανέσσα Καλκάνη και η Τζωρτζίνα Νικάκη.

Ένα πλούσιο πρόγραμμα, γεμάτο αγαπημένα τραγούδια «Του έρωτα και της θάλασσας» υπόσχονται να μας χαρίσουν οι πέντε ερμηνευτές, τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών που υμνούν δύο σχεδόν ταυτόσημες έννοιες: τον έρωτα και τη θάλασσα.

Τη μουσική διεύθυνση επί σκηνής και τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών υπογράφει ο μαέστρος της Συμφωνικής Ορχήστρας Δήμου Αθηναίων Ελευθέριος Καλκάνης.

Τους ερμηνευτές συνοδεύει πολυμελής ορχήστρα από κορυφαίους μουσικούς.

basis800

Η συναυλία εντάσσεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Περιφέρειας Αττικής σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Την εκδήλωση παρουσιάζει η δημοσιογράφος και Αντιπρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γιάννα Αναστασιάδου.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια και τον συντονισμό της συναυλίας έχει η σοπράνο Μάνια Βλαχογιάννη, Ειδική Σύμβουλος Δημάρχου και Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software