2ο Φεστιβάλ Δήμου Αγίας Παρασκευής, «ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΑΝΤΑΜΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΙΟΛΑ» στις 22-23-24/9

| Νέα του Δήμου
2ο Φεστιβάλ Δήμου Αγίας Παρασκευής, «ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΑΝΤΑΜΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΙΟΛΑ» στις 22-23-24/9

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει την πραγματοποίηση, τελικά,  του 2ου Φεστιβάλ «ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΑΝΤΑΜΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΙΟΛΑ», σε ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, στις 22, 23 και 24 Σεπτεμβρίου.

Ένα Φεστιβάλ ακόμα πιο εμπλουτισμένο, καθώς θα συναντηθούν πολλές, διαφορετικές μορφές τέχνης, όπως , εικαστικά , μουσική, θέατρο και θα εμπλακούν πολλοί καλλιτέχνες και δημιουργοί.

Τα έργα ανακατασκευής του κτιρίου έχουν ήδη ξεκινήσει και με χαρά σας προσκαλούμε όλους σε μια γιορτή τεχνών και πολιτισμού.

Το Φεστιβάλ ήταν, αρχικά, προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στις 15, 16 και 17 Σεπτεμβρίου αλλά λόγω των πλημμυρών της Θεσσαλίας που έχουν προκαλέσει δεκάδες θανάτους συνανθρώπων μας, αλλά και ανυπολόγιστες καταστροφές, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής αποφάσισε να προχωρήσει στην αναβολή του.

Ο Δήμος μας, συνεχίζει να συλλέγει είδη πρώτης ανάγκης, για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται στη Θεσσαλία (μέχρι και την Παρασκευή 15/9, από τις 7.30 το πρωί μέχρι τις 17.00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) και θέλει να παρακαλέσει όσους δώσουν το παρών στο τριήμερο Φεστιβάλ, αν μπορούν και αν επιθυμούν να προσφέρουν και εκείνοι τη βοήθειά τους στον ειδικό χώρο που θα υπάρχει στη Βίλα Ιόλα.

Info

Ημερομηνίες Εκδηλώσεων: 22, 23, 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Ημέρες Εκδηλώσεων: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ,ΣΑΒΒΑΤΟ , ΚΥΡΙΑΚΗ

Ώρα έναρξης εκδηλώσεων : 9.00 μ.μ

Χώρος: Βίλα Αλέξανδρου Ιόλα (Δημοκρατίας 8)

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Κρατήσεις Θέσεων: https://buytickets.at/55

Τηλ. Επικοινωνίας: 2132004539

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software