Ο Αθλητισμός στην πόλη μας διαπρέπει

| Νέα του Δήμου
Ο Αθλητισμός στην πόλη μας διαπρέπει

Τα Αθλητικά Σωματεία στην πόλη μας, πέραν του κοινωνικού τους ρόλου και της προσφοράς τους στον αθλητισμό στην πόλη μας, διαπρέπουν και σε πανελλήνιο αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), επιθυμεί να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια:

-Στον Α.Ο.Α.Π. (Αθλητικός Όμιλος Αγίας Παρασκευή-SANTA), για την παραμονή της ανδρικής ομάδος της την Γ΄ Εθνική Κατηγορία

-Στην Κ.Α.Π. (Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής), για την εξαιρετική προσπάθεια και πορεία της για την άνοδό της στην Β΄ Εθνική Κατηγορία

-Στον Όμιλο Αντισφαιρίσεως Αγίας Παρασκευής, για την συμβολή του αθλητή του Στέφανου Σακελλαρίδη που, με την συμμετοχή του στο τουρνουά ATP στην Αυστραλία, συνέβαλε καθοριστικά στην διατήρηση της Εθνικής μας Ομάδος στην πρώτη θέση του «United Cup».

-Στον Αθλητικό Όμιλο Τοξοβολίας «ΑΧΑΙΟΙ» Αγίας Παρασκευής, για την επιτυχία των αθλητριών του Δήμητρας Παπαδοπούλου και Ανίτας Γκορίλα με την Εθνική μας Ομάδα, στο «European Grand Prix» στο Lilleshall της Αγγλίας όπου, σε σύνολο 81 συμμετοχών, η πρώτη κατέλαβε την 4 η θέση και η δεύτερη την 17 η θέση.

Σπύρος Παπασπύρος

Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software