Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή συζήτηση συμβουλευτικής σταδιοδρομίας

| Νέα του Δήμου
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή συζήτηση συμβουλευτικής σταδιοδρομίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή συζήτηση συμβουλευτικής σταδιοδρομίας που διοργάνωσε η Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής, την Κυριακή 7 Μαΐου, στο 2ο Γυμνάσιο της πόλης μας.

Η οικονομολόγος , σύμβουλος σταδιοδρομίας και αγοράς εργασίας Άννα Ωρολογά κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων  οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί της και να θέσουν τα ερωτήματά τους για θέματα σπουδών και σταδιοδρομίας  στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον.

lekkas800

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού  Διονύσιος Λέκκας.

argiros800

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης  Γιάννης Αργυρός , η Διευθύντρια Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Φρόσω Πατσού, ο Πρόεδρος  της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Θεόδωρος Μπουρλιάσκος, ο Αντιπρόεδρος της  Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Στέφανος Καπέλλας, ο Διευθυντής  του  3ου Λυκείου Θεόδωρος Κατερινάκης , η Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Συλλόγου Γονέων Φαίη Βαζούρα, ο Πρόεδρος  του Συλλόγου Γονέων του 1ου Λυκείου Γιώργος Βοζίκης και η Αν. Γραμματέας  Κατερίνα Μυτιληναίου , ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 2ου Δημοτικού Στάθης Φουρλάνος ,το μέλος του ΔΣ του Συλλόγου  Γονέων του 2ου Γυμνασίου Κωνσταντίνος Γαλέας ,πολλοί γονείς και μαθητές.

ekdilwsi wrologa800

 

 

Την εκδήλωση συντόνισε η  δημοσιογράφος Γιάννα Αναστασιάδου.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software