Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής δίπλα στα παιδιά!

| Νέα του Δήμου
Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής δίπλα στα παιδιά!

Επειδή τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων κανένα παιδί δεν πρέπει να μείνει χωρίς δώρο, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και η Κοινωνική Υπηρεσία είναι πανέτοιμοι να μοιράσουν δώρα και χαμόγελα σε όλα τα παιδιά της πόλης μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Την Δευτέρα 19, την Τρίτη 20 και την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης διανομής τροφίμων, από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, θα μοιραστούν και τα παιχνίδια και τα ρούχα που προσέφεραν οι κάτοικοι της πόλης, για να κάνουν αυτά τα Χριστούγεννα… μαγικά για όλα τα παιδιά.

xristougenniatika dwra800

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς, θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους τους κατοίκους της πόλης που συνέβαλλαν για να συγκεντρωθεί ένας τόσο μεγάλος αριθμός παιχνιδιών και ρούχων και που για μία ακόμα φορά επέδειξαν τις κοινωνικές τους ευαισθησίες, δίνοντας ακόμα και από το υστέρημά τους για να φωτίσουν τα πρόσωπα όλων των παιδιών.

xristougenniatika dwra801

Καλά Χριστούγεννα, Καλή Πρωτοχρονιά με υγεία και χαρά σε όλους!

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software