Συνάντηση Δημάρχου Αγίας Παρασκευής με τον Καθηγητή ΕΜΠ Ιωάννη Κατσικαδέλη

| Νέα του Δήμου
Συνάντηση Δημάρχου Αγίας Παρασκευής με τον Καθηγητή ΕΜΠ Ιωάννη Κατσικαδέλη

Με μεγάλη χαρά υποδέχθηκα στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής, τον συμπολίτη μας, ομότιμο Καθηγητή Στατικής και Δυναμικής των Κατασκευών της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Δρ. Ιωάννη Κατσικαδέλη.

Ο Καθηγητής Ιωάννης Κατσικαδέλης έχει σημαντικότατο διδακτικό και ερευνητικό έργο, αναγνωρισμένο παγκοσμίως από την επιστημονική κοινότητα, ενώ ταυτοχρόνως είναι ένας ενεργός πολίτης με μεγάλες ανησυχίες και τεράστιο ενδιαφέρον για την Αγία Παρασκευή.

Πρότεινα στον κ. Καθηγητή να αναλάβει την Προεδρία Διαπαραταξιακής Επιτροπής που θα ασχολείται με τα τεχνικά θέματα που θα αφορούν το νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Αγίας Παρασκευής. Πρόταση την οποία ο ίδιος αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά δηλώνοντας την αγάπη του στην πόλη μας, στην οποία ζει τα τελευταία 45 χρόνια.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου μας, Δρ. Μιλτιάδης Κύρκος, ο οποίος θα συνδράμει τον Καθηγητή στο συντονιστικό του ρόλο.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Καθηγητή Ιωάννη Κατσικαδέλη για την προσφορά του στον τόπο μας, τόσο στο τεχνικό κόσμο, όσο και γενικότερα στην πόλη μας  για την οποία δείχνει πάντα εμπράκτως το μεγάλο του ενδιαφέρον.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΡΜΠΑΣ

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software