Επιμορφωτική επίσκεψη ομάδας ΔΙΑΣ της ΕΛΑΣ στο 7ο δημοτικό σχολείο της πόλης μας

| Νέα του Δήμου
Επιμορφωτική επίσκεψη ομάδας ΔΙΑΣ της ΕΛΑΣ στο 7ο δημοτικό σχολείο της πόλης μας
Με ενθουσιασμό υποδέχτηκαν, σήμερα το πρωί (8/11), οι μικροί μαθητές του 7ου δημοτικού σχολείου Αγίας Παρασκευής  την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της ΕΛ.ΑΣ., κατόπιν αιτήματος του Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά προς την Ελληνική Αστυνομία. 
Ο σκοπός της επίσκεψης ήταν να γνωρίσουν τα παιδιά το έργο της Αστυνομίας.  Να καταλάβουν ότι μπορούν να εμπιστευτούν τους αστυνομικούς,την βοήθεια των οποίων πρέπει να ζητήσουν, όταν και όποτε χρειαστεί. Να μάθουν να τους αντιμετωπίζουν ως φίλους, που είναι δίπλα τους κάθε στιγμή, και όχι να τους φοβούνται. 
dias 800
 
Παρόντες ήταν ο Υπαστυνόμος Φώτιος Μπράμης και τα μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ,  Νικόλαος Παπαγιοβάνης, Γκούτα Ευθυμία, Συνοδινός Μαρίνος ,Μάρκου Σταματίνα και  Κοτσώρης Ευάγγελος.
 
dias 801
 
Ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς που παρακολούθησε με ενδιαφέρον την εκδήλωση και συνομίλησε με τα παιδιά ανέφερε χαρακτηριστικά:
 
«Η προστασία των παιδιών μας είναι άμεση προτεραιότητά μας. Η πραγματικότητα,  δυστυχώς, σχεδόν  καθημερινά, το επιβεβαιώνει  και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να μεριμνήσουμε γι αυτό. Η γνώση και η σωστή πληροφόρηση διαδραματίζει  σημαντικό ρόλο προς αυτή την κατεύθυνση. 
 
dias 802
 
Η σημερινή δράση σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία.  Τα παιδιά άκουσαν με προσοχή ,έκαναν ερωτήσεις και φυσικά δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό και τη χαρά τους όταν βγήκαν στο προαύλιο να δουν από κοντά τις μηχανές υπό την εποπτεία και φροντίδα των αστυνομικών και των δασκάλων τους.
 
dias 803
 
Θέλω να ευχαριστήσω τον Ταξίαρχο Διονύσιο Κωστή ο οποίος, ανταποκρινόμενος άμεσα στο αίτημά μας, φρόντισε να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη δράση διαβεβαιώνοντάς με ότι θα είναι δίπλα μας σε κάθε προσπάθεια και ανάγκη, όταν και όποτε  χρειαστεί. 
 
Ευχαριστώ τον Διευθυντή του 7ου Δημοτικού Γιάννη Λογοθέτη και τους δασκάλους για την φιλοξενία και την άρτια προετοιμασία των μαθητών για την επίσκεψη. 
 
 dias 804
 
Τέλος,να ευχαριστήσω αλλά και να συγχαρώ τα μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ Γ´Αλλαγή Αγίας Παρασκευής για την εξαιρετική παρουσίαση και τον τρόπο που προσέγγισαν τα παιδιά μας, προσφέροντάς τους γνώση , κάνοντάς τα να νιώσουν ασφάλεια και να μετατρέψουν την ενημέρωση σε μικρή γιορτή».

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software