Επίσκεψη του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής στην Πολιτική Προστασία

| Νέα του Δήμου
Επίσκεψη του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής στην Πολιτική Προστασία

Τα γραφεία της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας επισκέφτηκε σήμερα το πρωί (Τρίτη, 27.09.2022) ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, συνοδευόμενος από τον Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Παναγιώτη Φαραντάτο.

politiki prostasia logo 800

Ο κ. Ζορμπάς είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με όλους τους ανθρώπους της Πολιτικής Προστασίας για το καλοκαίρι που πέρασε και την αντιπυρική περίοδο, που στο τέλος Οκτωβρίου φτάνει στο τέλος της, αλλά  και να τους ευχαριστήσει για τη δουλειά που έκαναν όλο αυτό το διάστημα και την εξαιρετική συνεργασία που είχαν με τη Δημοτική Αρχή.

politiki prostasia 801

«Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη δουλειά που κάνατε όλο το καλοκαίρι και συνεχίζετε ακόμα και σήμερα. Είναι πολύ σημαντικό πως το μεγαλύτερο μέρος της αντιπυρικής περιόδου ολοκληρώθηκε και στην πόλη μας δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα, κάτι φυσικά που έχει να κάνει και με τις δικές σας προσπάθειες, αλλά και με τη συνεργασία που είχαμε μεταξύ μας όλο αυτό το διάστημα» ανέφερε μεταξύ άλλων στα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής.  

politiki prostasia 802

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software