Στον Υμηττό ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς

| Νέα του Δήμου
Στον Υμηττό ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς

Λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών που πλήττουν από χθες το απόγευμα τις γειτονικές περιοχές της πόλης μας (Παλλήνη, Ανθούσα, Γέρακα, Ντράφι, κ.α.) ο Δήμος Αγίας Παρασκευής βρίσκεται σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας, τόσο για να προστατέψει το βουνό του Υμηττού, όσο και για να προσφέρει βοήθεια στους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές των τελευταίων ωρών.

Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί ο Δήμος Αγίας Παρασκευής διαθέτει την Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (στο Δημαρχείο Μεσογείων 415) καθώς και τα 2 ΚΑΠΗ της πόλης στους πολίτες, που το έχουν ανάγκη, για φιλοξενία.

pirkagies zorbas800

Επίσης, από νωρίς το πρωί ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς, βρίσκεται στο βουνό του Υμηττού και επιθεωρεί τις δυνάμεις που φυλάσσουν τόσο έξω από το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Κυνηγού, όσο και τις δυνάμεις του Σ.Ε.Π.Π.Β/Α.Τ.Υ. που βρίσκονται σε επιφυλακή για να συνδράμουν με οποιονδήποτε τρόπο τους ζητηθεί.

pirkagies zorbas801

Οι επόμενες ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες για την κατάσβεση της πυρκαγιάς και συνιστάται σε όλους τους πολίτες αυξημένη προσοχή και απόλυτη τήρηση των οδηγιών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

pirkagies zorbas802

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Τηλεφωνικό Κέντρο Δήμου Αγίας Παρασκευής

213-2004-500 & 213-2004501

Πολιτική Προστασία Δήμου Αγίας Παρασκευής

210-6084614

Α’ ΚΑΠΗ (Γούναρη 30)

210-6080300

Β’ ΚΑΠΗ (Μπουμπουλίνας 15)

210-6543383

  

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software