Υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή νέου Παιδικού Σταθμού

| Νέα του Δήμου
Υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή νέου Παιδικού Σταθμού

Υπογράφτηκε χθες (Τετάρτη, 11.05.2022) η σύμβαση για την κατασκευή νέου παιδικού σταθμού στα Πευκάκια με τίτλο «ΝΕΟΣ ΔΙΩΡΟΦΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ, ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΣΤΟ Ο.Τ. 328» από τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλη Ζορμπά και τον νόμιμο εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Το παρών στη συνάντηση έδωσαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Βασίλης Σάρκουλας, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Δρ. Μιλτιάδης Κύρκος, ο Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Γιώργος Παπαγεωργίου και ο νόμιμος εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας κ. Γιάννης Χρυσοσπάθης.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του έργου, ο νέος Παιδικός Σταθμός της πόλης μας αναμένεται να ολοκληρωθεί στους επόμενους 12-14 μήνες και να παραδοθεί προς χρήση για τη σχολική χρονιά 2023-2024.

Το κτίριο περιλαμβάνει υπόγειο, ισόγειο και έναν όροφο σε τμήμα του οικοπέδου επί των οδών Κάδμου, Σοφοκλή, Φαιστού και Αγίου Βασιλείου το οποίο ανήκει στο Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Υπόγειο επιφάνειας 301,56τμ: Χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων (2θέσεων) και βοηθητικοί χώροι)

Ισόγειο επιφάνειας 294,93τμ: Νηπιακό Τμήμα, Τραπεζαρία, λειτουργίες διοίκησης και Υποστήριξης και χώροι υγιεινής.

Όροφος επιφάνειας 204,74τμ: Αίθουσες ύπνου νηπίων, χώροι προσωπικού και χώροι υγιεινής.

simvasi paidikos800

Αναφερόμενος στην κατασκευή αυτού του σπουδαίου έργου, ο Δήμαρχος της πόλης κ. Βασίλης Ζορμπάς, δήλωσε:

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσω τους συμπολίτες μας η Αγία Παρασκευή σε λίγο περισσότερο από έναν χρόνο θα έχει στη διάθεσή της έναν ακόμα  σύγχρονο Παιδικό Σταθμό για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των μικρών μας φίλων.

Αυτός θα είναι ο δεύτερος Παιδικός Σταθμός που θα ολοκληρωθεί επί των δικών μου ημερών στη θέση του Δημάρχου, έπειτα από εκείνον της οδού Αισώπου που είχε ολοκληρωθεί το 2013-2014.

Ως Δήμαρχος και ως Δημοτική Αρχή βρισκόμαστε και θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό των μαθητών, των γονέων και των εκπαιδευτικών της πόλης μας, κάνοντας ότι χρειάζεται, ότι απαιτείται για να καλύπτονται πάντα και με τον καλύτερο τρόπο όλες οι ανάγκες.

Επίσης, θα ήθελα να ενημερώσω τους συνδημότες μας πως μέσα στο επόμενο δίμηνο, αναμένεται να ολοκληρωθεί μία νέα μελέτη, για τη δημιουργία ενός ακόμα Βρεφονηπιακού Σταθμού, στην οδό Ρόδων και του χρόνου τέτοια εποχή ευελπιστούμε πως θα  υπογράφεται η σύμβαση για την κατασκευή του».  

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software