Ανακοίνωση εγγραφών νηπιαγωγείων (2022-2023)

| Νέα του Δήμου
Ανακοίνωση εγγραφών νηπιαγωγείων (2022-2023)

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι αιτήσεις εγγραφών στα δημόσια Νηπιαγωγεία Γενικής παιδείας, για το σχολικό έτος 200-2023 πραγματοποιούνται από 1η έως 20η Μαρτίου 2022.

Εγγραφές μετά την 20η Μαρτίου θεωρούνται εκπρόθεσμες και χρειάζονται την έγκριση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας.

Οι αιτήσεις εγγραφών στα δημόσια Νηπιαγωγεία γενικής παιδείας γίνονται μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής  Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr) με υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφής.

Την ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής υποβάλλον οι γονείς/κηδεμόνες για το Νηπιαγωγείο που ανήκει το νήπιο-προνήπιο, βάσει της διεύθυνσης κατοικίας τους, σύμφωνα με τα όρια της σχολικής περιφέρειας του Νηπιαγωγείου, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://proti-eggrafi.services.gov.gr  

Στα Νηπιαγωγεία για το σχολικό έτος 2022-2023 εγγράφονται μαθητές/μαθήτριες που την 31η Δεκεμβρίου του έτους εγγραφής συμπληρώνουν την ηλικία των τεσσάρων (4) ετών, δηλαδή οι γεννημένοι/ες το 2018.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software