Στο Υπουργείο Παιδείας οι κ.κ. Λέκκας και Κύρκος

| Νέα του Δήμου
Στο Υπουργείο Παιδείας οι κ.κ. Λέκκας και Κύρκος

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας. Νίκης Κεραμώς με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Διονύση Λέκκα και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Δρ. Μιλτιάδη Κύρκο.

Στη συνάντηση, που έλαβε χώρα στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, οι δύο πλευρές είχε την ευκαιρία να θέσουν επί τάπητος και να συζητήσουν αναλυτικά όλα τα θέματα που αφορούν την μαθητιώσα νεολαία της Αγίας Παρασκευής.

Η Υπουργός για μία ακόμα φορά απέδειξε το έμπρακτο ενδιαφέρον της για τα θέματα που απασχολούν την σχολική κοινότητα της πόλης μας και ξεκαθάρισε ότι βρίσκεται στο πλευρό του Δημάρχου κ. Βασίλη Ζορμπά και σύσσωμης της Δημοτικής Αρχής προκειμένου να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις σε όλα τα προβλήματα που υπάρχουν έτσι ώστε να δημιουργηθούν ακόμα καλύτερες συνθήκες για τους μαθητές της Αγίας Παρασκευής και τα σχολικά συγκροτήματα της πόλης μας.

  

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software