Η Αγία Παρασκευή ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της

| Νέα του Δήμου
Η Αγία Παρασκευή ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει και ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ετοιμάζεται να δώσει το έναυσμα για την εκκίνηση των εορταστικών εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα στην κεντρική πλατεία της πόλης μας.

Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στις 18:00  θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση του ανάματος του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, ενώ μια ημέρα νωρίτερα (Σάββατο 11/12/2021) θα έχουν ανοίξει οι πύλες της πλατείας για τους μικρούς αλλά και τους… μεγάλους φίλους μας εν όψει Χριστουγέννων.

Από τις 11 Δεκεμβρίου 2021 μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου 2022 στην κεντρική πλατεία της πόλης μας θα βρίσκεται «Το Ταχυδρομείο του Αϊ Βασίλη», «Το Σπιτάκι της Αγάπης», φάτνη, μασκώτ, ξυλοπόδαροι, ενώ θα πραγματοποιούνται παιδικές παραστάσεις, θα λειτουργούν δημιουργικά εργαστήρια και πολλές ακόμα εκπλήξεις για όλους.

*Όλες οι εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στην κεντρική πλατεία θα είναι πλήρως εναρμονισμένες με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για την αποφυγή εξάπλωσης της πανδημίας.

afisa christmas 800

  

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software