Πρόγραμμα δωρεάν μετακίνησης των φοιτητών προς την Πανεπιστημιούπολη

| Νέα του Δήμου
Πρόγραμμα δωρεάν μετακίνησης των φοιτητών προς την Πανεπιστημιούπολη

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής με το Τμήμα Παιδείας, στο πλαίσιο της Κοινωνικής του Πολιτικής,  θα   εφαρμόσει πρόγραμμα δωρεάν μετακίνησης- μεταφοράς των φοιτητών κατοίκων της πόλης στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου.

Στόχος του Προγράμματος αυτού είναι η στήριξη και η διευκόλυνση των φοιτητών της πόλης, ως προς τις μετακινήσεις τους, προς την Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, με άμεση πρόσβαση με μεταφορικό μέσο -πούλμαν και σταθμούς μέσα στην πόλη της Αγίας Παρασκευής.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι Φοιτητές  κάτοικοι της πόλης μας να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στέλνοντας τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, σχολή και τηλέφωνα επικοινωνίας) στο mail του Τμήματος Παιδείας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2132004568-601

Το Πρόγραμμα μεταφοράς Φοιτητών, θα εφαρμοστεί πιλοτικά περίπου μέχρι το τέλος του έτους, καθημερινά εκτός από τα Σαββατοκύριακα, εκτός 28ης Οκτωβρίου και εκτός 17ης Νοεμβρίου.

Οι μετακινήσεις θα πραγματοποιούνται με πούλμαν 50 θέσεων το οποίο θα ακολουθεί την εξής διαδρομή: 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Το Πρόγραμμα μεταφοράς φοιτητών, λόγω του ότι δεν έχει οριστεί ακόμα το ωρολόγιο Πρόγραμμα Μαθημάτων  των Φοιτητών, ενδέχεται να διαφοροποιηθεί ως προς τις ώρες ή τις στάσεις. Επίσης, λόγω της αστάθειας που επικρατεί δεδομένης της πανδημίας του covid 19, το Πρόγραμμα ενδέχεται να διαφοροποιηθεί και σε κάθε περίπτωση να προσαρμοστεί ανάλογα με τα μέτρα που θα λαμβάνονται από το κράτος και τη νομοθεσία που θα ισχύει.

     

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ                                                                Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

                 ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΛΕΚΚΑΣ                                                                ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΖΟΡΜΠΑΣ

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software