Παραδόθηκε στους πυρόπληκτους της βόρειας Εύβοιας η βοήθεια της Αγίας Παρασκευής -Συνεχίζεται η δράση του Δήμου

| Νέα του Δήμου
Παραδόθηκε στους πυρόπληκτους της βόρειας Εύβοιας η βοήθεια της Αγίας Παρασκευής -Συνεχίζεται η δράση του Δήμου
Παραδόθηκε στους πληγέντες πυρόπληκτους της βόρειας  Εύβοιας η βοήθεια των δημοτών της Αγίας Παρασκευής με είδη πρώτης ανάγκης.
 
Συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 5.000 είδη τα οποία μεταφέρθηκαν με αυτοκίνητα της Περιφέρειας Αττικής . Στη διανομή των ειδών προχώρησε η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής, κα Λουκία Κεφαλογιάννη, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη. 
 
Η πρωτοβουλία και δράση αυτή του Δήμου μας έγινε με τη συμπαράσταση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, φορέων, συλλόγων και εθελοντών της πόλης μας και με πολύ μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής.

voitheia1
 
voitheia2
 
voitheia3
 
Μάλιστα η στήριξη του απλού κόσμου στη συγκεκριμένη δράση, ώθησε τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλη Ζορμπά, να αποφασίσει τη συνέχισή της για μία ακόμα εβδομάδα, έτσι ώστε να συλλεχθεί ακόμα μεγαλύτερη βοήθεια για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη. 
 
Συγκεκριμένα, η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Αγίας Παρασκευής  θα παραμείνει ανοικτή και την επόμενη εβδομάδα (Δευτέρα με Παρασκευή, 08:00 με 14:00 και 17:00 με 20:00) με τους πολίτες να μπορούν να προσφέρουν:
 
*ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ (ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΑ-ΣΚΟΥΠΕΣ ΚΛΠ)
 
*ΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ
 
*ΓΑΛΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ
 
*ΓΑΛΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
 
*ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ
 
*ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ (ΖΥΜΑΡΙΚΑ-ΡΥΖΙ ΚΤΛ)
 
*ΚΡΟΥΑΣΑΝ-ΜΠΙΣΚΟΤΑ-ΚΕΙΚ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ
 
*ΜΑΣΚΕΣ

*ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΥΠΟΥ 3Α
 
*ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΥΠΟΥ 2Α
 
Τέλος, κάνουμε γνωστό στους δημότες μας ότι οι πυρόπληκτοι μας ζητούν επίσης τροφές για οικόσιτα και άλλα ζώα, οικοδομικά υλικά και λάστιχα αυτοκινήτων.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software