Στους πυρόπληκτους της Εύβοιας 5.000 είδη πρώτης ανάγκης προσφορά των πολιτών της Αγίας Παρασκευής

| Νέα του Δήμου
Στους πυρόπληκτους της Εύβοιας 5.000 είδη πρώτης ανάγκης προσφορά των πολιτών της Αγίας Παρασκευής

Η δράση του Δήμου Αγίας Παρασκευής, σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό, τον σύλλογο "Αλληλεγγύη για όλους" και άλλους φορείς, προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους ολόκληρης της χώρας συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.

Η ανταπόκριση των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής καθώς και των επιχειρηματιών της πόλης μας είναι συγκινητική, μιας και από τις πρώτες κιόλας ημέρες της δράσης αυτής, έχουν ήδη συγκεντρωθεί πάνω από 5.000 προϊόντα πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας που βιώνουν τον μεγάλο εφιάλτη των πυρκαγιών.

drasi pirkagies801

Χθες το μεσημέρι (Τετάρτη, 11/08/2021) στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίας Παρασκευής βρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών κα Λουκία Κεφαλογιάννη, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη, συνοδευόμενη από ανθρώπους της Περιφέρειας, οι οποία και παρέλαβαν τις προσφορές των συμπολιτών μας, από τον αναπληρωτή Δημάρχου κ. Ιωάννη Αργυρό, τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Νικόλαο Κωβαίο, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Βασίλη Σάρκουλα και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Διονύση Λέκκα. 

drasi pirkagies802

Σήμερα το πρωί (Πέμπτη 11/08/2021) η Περιφέρεια Αττικής ξεκίνησε να διανέμει τα τρόφιμα και τα ήδη πρώτης ανάγκης στους πυρόπληκτους των περιοχών της βόρειας Εύβοιας, ενώ την ίδια στιγμή στην πόλη μας, η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου θα παραμένει ανοιχτή (Δευτέρα με Παρασκευή από τις 08:00 μέχρι τις 14:00 και από τις 17:00 ως τις 20:00) για να συλλέγονται ακόμα περισσότερα ήδη πρώτης ανάγκης για όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές σε ολόκληρη τη χώρα.

drasi pirkagies803

Τα ήδη που συγκεντρώνονται είναι τα εξής:

*ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ (ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΑ-ΣΚΟΥΠΕΣ ΚΛΠ)

 *ΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ

 *ΓΑΛΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ

*ΓΑΛΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

*ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ

*ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ (ΖΥΜΑΡΙΚΑ-ΡΥΖΙ ΚΤΛ)

 *ΚΡΟΥΑΣΑΝ-ΜΠΙΣΚΟΤΑ-ΚΕΙΚ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ

 *ΜΑΣΚΕΣ

*ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΥΠΟΥ 3Α

 *ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΥΠΟΥ 2Α

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software