Πρόγραμμα δωρεάν μετακίνησης φοιτητών της πόλης προς την Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου

| Νέα του Δήμου
Πρόγραμμα δωρεάν μετακίνησης φοιτητών της πόλης προς την Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής με το Τμήμα Παιδείας, στο πλαίσιο της Κοινωνικής του Πολιτικής, προτίθεται να εφαρμόσει πρόγραμμα δωρεάν μετακίνησης-μεταφοράς των φοιτητών της πόλης στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου.

Στόχος του προγράμματος αυτού είναι η στήριξη και διευκόλυνση των φοιτητών της πόλης, ως προς τις μετακινήσεις τους, προς την Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, με άμεση κατευθείαν πρόσβαση σε μεταφορικό μέσο –πούλμαν σε στάσεις μέσα στην πόλη της Αγίας Παρασκευής.

Οι μετακινήσεις αφορούν σε πούλμαν 50 θέσεων, το οποίο θα πραγματοποιεί στάσεις σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Παιδείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις τους για την καλύτερη δυνατή ώρα που θα οριστεί ως ώρα επιστροφής από την Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου προς την Αγία Παρασκευή.

Οι φοιτητές μπορούν να στέλνουν τα mail τους στο Τμήμα Παιδείας, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από σήμερα (Παρασκευή, 16.07.2021) μέχρι και την Κυριακή, 25.07.2021.  

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software