Αλλαγή ώρας στη διενέργεια των Rapid Tests στην κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής

| Νέα του Δήμου
Αλλαγή ώρας στη διενέργεια των Rapid Tests στην κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής

Ο ΕΟΔΥ ενημέρωσε τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλη Ζορμπά, πως πρέπει να τροποποιήσει τις ώρες διενέργειας των Rapid Tests που είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν αύριο Σάββατο (10.07.2021) και την Κυριακή (18.07.2021) στην κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής.

Έτσι τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στην πλατεία της πόλης μας, μπροστά από τον Ιερό Ναό, από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και θα πραγματοποιούν ελέγχους  ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Covid-19 rapid tests).

Οι κάτοικοι της πόλης που επιθυμούν να υποβληθούν στους ελέγχους ταχείας ανίχνευσης , πέραν του ότι θα πρέπει να τηρούν τα μέτρα φορώντας συνεχώς τη μάσκα τους και κρατώντας τις απαιτούμενες αποστάσεις, θα πρέπει:

1)Να είναι από 10 ετών και άνω.

2)Να είναι ΠΕΖΟΙ.

3)Να έχουν μαζί τους τον ΑΜΚΑ τους, το Δελτίο Ταυτότητάς τους και να δώσουν τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου τους, ώστε να λάβουν το αποτέλεσμα μέσω sms.

4)Σε περίπτωση που καταφτάσουν στην περιοχή πέριξ της κεντρικής πλατείας οδικώς, να έχουν φροντίσει για την νόμιμη και ασφαλή στάθμευση του οχήματός τους, ώστε να μην εμποδίζεται η κυκλοφορία και να προσέλθουν στην πλατεία πεζοί.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software