Ματαίωση εμποροπανήγυρης του Προφήτη Ηλία και της Αγίας Παρασκευής

| Νέα του Δήμου
Ματαίωση εμποροπανήγυρης του Προφήτη Ηλία και της Αγίας Παρασκευής

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής έχοντας ως κύριο μέλημά του την ασφάλεια των κατοίκων της πόλης ενημερώνει πως τη φετινή χρονιά δεν θα πραγματοποιηθούν εμποροπανηγύρεις, κατά τη διάρκεια των εορτασμών του Προφήτη Ηλία στις 20 Ιουλίου και της Αγίας Παρασκευής στις 26 του ίδιου μήνα.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Τη δεδομένη χρονική στιγμή η πόλη μας δείχνει να είναι «καθαρή» από τον κορονοϊό. Όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να ρισκάρω το παραμικρό που έχει να κάνει με την υγεία των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής.

Ειδικά τώρα που η μετάλλαξη «Δ» παρουσιάζει πολύ επικίνδυνη έξαρση. Όπως είναι γνωστό στις εμποροπανηγύρεις τόσο του Προφήτη Ηλία όσο και της Αγίας Παρασκευής υπάρχει πολύ μεγάλη προσέλευση του κόσμου και είναι απολύτως φυσιολογικό να μην μπορούν να τηρηθούν τα απαιτούμενα μέτρα κατά της εξάπλωσης της πανδημίας.

Για τον λόγο αυτό η απόφαση της Δημοτικής Αρχής είναι να μη δοθούν άδεις πλανοδίων στις δύο αυτές Εορτές της πόλης μας, προκειμένου να προφυλαχθούμε όλοι και του χρόνου απαλλαγμένοι από τον κορονοϊό να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα».

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software