Δωρεά του Ροταριανού Ομίλου στο Δήμο Αγίας Παρασκευής

| Νέα του Δήμου
Δωρεά του Ροταριανού Ομίλου στο Δήμο Αγίας Παρασκευής

Ο Ροταριανός Ομιλος Αγίας Παρασκευής για ακόμη μια φορά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου και απέδειξε την κοινωνική του προσφορά. Την Μ.Τετάρτη 28 Απριλίου η π.β. Διοικητής Βίκυ Πεζίρη του Ομίλου Ρόταρυ και η π.Πρόεδρος Κριστιάνε Βούλφ παρέδωσαν στον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά δωροεπιταγές για το σούπερ μάρκετ συνολικού ύψους 400 ευρώ. Οι δωροεπιταγές αυτές θα ενισχύσουν τη δράση των κοινωνικών δομών που στηρίζουν άτομα και οικογένειες που ανήκουν στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες της τοπικής κοινωνίας.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, από τη μεριά του δήλωσε: "Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ροταριανό Όμιλο Άγιας Παρασκευής, αλλά και προσωπικά στην κα. Βίκη Πεζίρη και την κα. Κριστιάνε Βουλφ, οι οποίες κάνουν ότι μπορούν για να είναι συνεχώς δίπλα μας. Όχι μόνο κατά τη διάρκεια των εορτών, αλλά κάθε μέρα. Για μία ακόμα φορά η συνεισφορά τους είναι πολύτιμη για όσους συνανθρώπους μας το έχουν πραγματική ανάγκη. Χρόνια πολλά σε όλους, καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα με υγεία".

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software