Συνάντηση Δημάρχου Αγίας Παρασκευής με τον Διοικητή Τροχαίας Αθηνών για την Πεζογέφυρα Ευαγγελιστρίας-Πλατείας Πέτρουλα

| Νέα του Δήμου
Συνάντηση Δημάρχου Αγίας Παρασκευής με τον Διοικητή Τροχαίας Αθηνών για την Πεζογέφυρα Ευαγγελιστρίας-Πλατείας Πέτρουλα

Στα κεντρικά γραφεία της Τροχαίας Αθηνών βρέθηκαν χθες (Δευτέρα,  19.04.2021) ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Βασίλης Σάρκουλας, οι οποίοι συμμετείχαν σε συνδιάσκεψη με τον Διοικητή της Τροχαίας κ. Σπυρίδωνα Λάσκο.

Βασικό θέμα της συνάντησης ήταν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν  από την 16η Ιουνίου 2021, επί της Λεωφόρου Μεσογείων, λόγω των εργασιών που θα λάβουν χώρα για την αποπεράτωση της πεζογέφυρας  που θα συνδέει την οδό Ευαγγελιστρίας με την Πλατεία Πέτρουλα.

Στην συνδιάσκεψη παρευρέθηκαν επίσης η Διοικητής της Τροχαίας Αγίας Παρασκευής κα. Μαρία Καλαϊτζίδου, εκπρόσωποι της Αναδόχου εταιρείας, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής και εκπρόσωποι της Ο.ΣΥ.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής θα ενημερώνει συνεχώς τους δημότες για τις παρεμβάσεις που θα γίνονται στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις καθ’ όλη τη διάρκεια αποπεράτωσης του έργου.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software