Μήνυμα Αντιδημάρχου Παιδείας κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού 

| Νέα του Δήμου
Μήνυμα Αντιδημάρχου Παιδείας κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού 

Με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης, Διονύσης Λέκκας απηύθυνε το παρακάτω μήνυμα:

"Η 6η Μαρτίου αποτελεί ημερομηνία ορόσημο κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού. Η 6η Μαρτίου, όμως, δεν πρέπει να αποτελεί την μοναδική ημέρα του χρόνου που όλοι μας θα στεκόμαστε απέναντι σε αυτή τη μάστιγα της εποχής μας.Το bulliying αποτελεί μια σύγχρονη απειλή για τα παιδιά της χώρα μας και ολόκληρου του κόσμου. Όλοι μας, όσοι βρισκόμαστε στο πλευρό των παιδιών, πολιτικοί, δάσκαλοι, καθηγητές, γονείς, οφείλουμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και να βάλουμε τέλος στο φαινόμενο αυτό. Προτρέποντας τα παιδιά μας να πουν στοπ στην ανοχή και να τους δείξουμε τον δρόμο για να βρουν το θάρρος και να μιλήσουν.Η πρόληψη κάθε μορφής βίας μεταξύ παιδιών αποτελεί υποχρέωση όλων μας».

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software