Αναβάθμιση νηπιαγωγείων της πόλης

| Νέα του Δήμου
Αναβάθμιση νηπιαγωγείων της πόλης

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής προχωρά σε αναβάθμιση των σχολικών μονάδων της πόλης, έτσι ώστε η καθημερινότητα των μαθητών, όλων των βαθμίδων, της Αγίας Παρασκευής να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη.

Η αρχή έγινε με τα νηπιαγωγεία της περιοχών Πευκακίων (7Ο), Κοντοπεύκου (8ο) και της Αϊ Γιάννη (9ο).

Η Αντιδημαρχεία Παιδείας, Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης σε συνεργασία με την Αντιδημαρχεία Τεχνικών Έργων Καθημερινότητας και Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας, προχώρησαν σε σειρά παρεμβάσεων (η οποία θα συνεχιστεί) στους προαύλειους χώρους νηπιαγωγείων, τοποθετώντας νέα πιστοποιημένα παιχνίδια, αλλά και νέους τάπητες για την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια των μικρών μαθητών.

Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού, Διονύσης Λέκκας, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Καθημερινότητας και Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας, Βασίλη Σάρκουλα, είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν αυτοψία στα νηπιαγωγεία, να δουν από κοντά τις αλλαγές αλλά και να συνομιλήσουν με τους διευθυντές των μονάδων και να ενημερωθούν για όλα τα θέματα.

nipia1

nipia2

nipia3

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software