Δέσμευση της ΚΤ.ΥΠ. για το 6ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής και το Ο.Τ.119

| Νέα του Δήμου
Δέσμευση της ΚΤ.ΥΠ. για το 6ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής και το Ο.Τ.119

Στα γραφεία της ΚΤ.ΥΠ. βρέθηκε χθες το μεσημέρι (Τρίτη, 24.02.2021), ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Οργανισμού, κ. Τιμολέων Κατσίπο.

Το παρών στην συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, έδωσαν και οι κ.κ. Αθανάσιος Γιάνναρης (Διευθύνων Σύμβουλος), Θεόδωρος Κυριαζόπουλος (Γενικός Διευθυντής) και Χαράλαμπος Μυγδάλης (Γενικός Διευθυντής Έργων).

Οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν αρκετά θέματα που απασχολούν την πόλη της Αγίας Παρασκευής. Ένα από τα θέματα αυτά ήταν και η κατασκευή του 6ου Γυμνασίου του Δήμου (Αγελάου και Αγίας Τριάδος) με τον Δήμαρχο κ. Ζορμπά να λαμβάνει την δέσμευση της ηγεσίας των Κτιριακών Υποδομών πως θα προβεί άμεσα σε όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την χρηματοδότηση και την δημοπράτηση του έργου. Καθώς επίσης και για την κατασκευή σχολικού συγκροτήματος επί του Ο.Τ.119, το οποίο θα απαλλοτριωθεί από το Δήμο.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software